Σχετικά με Εμάς

Ανακαινίσεις " Ο Μάρκος "

Ανακαινίσεις, Οικοδομικές & Κατασκευαστικές Εργασίες

Ήμαστε μία κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακαίνισης, βαψίματος, καθώς και οικοδομικών και κατασκευαστικών εργασιών. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια στον χώρο, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστοι επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πελάτες σε όλη την Αττική.

Αναλαμβάνουμε Ανακαινίσεις, Ανακαινίσεις Μπάνιου, Οικοδομικές Εργασίες, Κατασκευαστικές Εργασίες, Σοβατίσματα, Μερεμέτια, Υδραυλικά, Μικροκατασκευές, Μονώσεις Ταρατσών, Βαψίματα Σπιτιών, Βαψίματα Κτιρίων, Γυψοσανίδες, Τοποθετήσεις Πλακιδίων, Σιδηροκατασκευές, Κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοπρόσοψη.

Βασικές Υπηρεσίες

Βάψιμο Οικίας

Είναι πάντα συναρπαστικό να μεταμορφώνετε τον χώρο σας με ένα φρέσκο χρώμα. Κατανοούμε πλήρως τη σημασία που έχει για εσάς το σπίτι σας και προσφέρουμε την τέλεια λύση.

Βάψιμο Καταστημάτων

Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρία που αναλαμβάνει βαψίματα κτιρίων με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Ανακαινίσεις

Είμαστε αφοσιωμένοιι στις Ανακαινίσεις, με μια πολυετή παρουσία στον χώρο και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων έργων. Με πάθος για τη δημιουργία εντυπωσιακών χώρων.

Σχετικά με Εμάς - Counter 2
Σχετικά με Εμάς - Counter
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0 +
εγγύηση ποιοτητας
0 %